ȘtiriȘtiri

Valentin Dolganiuc: „Ne vom scufunda și mai puternic în această mocirlă a indiferenței dacă conducerea FMF nu se schimbă” (VIDEO)

By ianuarie 20, 2021ianuarie 21st, 2021Niciun comentariu

Valentin Dolganiuc este unul dintre cei care au semnat declarația de independență a Republicii Moldova în august 1991. Fostul viceprim-ministru al țării noastre este un mare fan al fotbalului și crede că a sosit timpul pentru o schimbare.

În opinia sa, schimbările ar trebui să înceapă cu conducerea Federației Moldovenești de Fotbal.

“Bună dimineața tuturor, sunt Valentin Dolganiuc și nu sunt o persoană străină fotbalului. Am îndrăgit acest sport, am jucat acest sport, am jucat în campionatul republicii, am participat la diferite turnee fiind în Parlamentul Republicii Moldova și din acest motiv nu sunt indiferent față de ceea ce se întîmplă în fotbalul din Republica Moldova. În 1998, atunci când a fost inaugurat sediul central al Federației Moldovenești de Fotbal, fiind în Guvern, am fost șeful delegației care a participat la deschiderea acestei instituții moldovenești de fotbal. Și din acest motiv am decis ca să susțin o persoană care iubește fotbalul, o persoană care a demonstrat cu lux că poate fi un reprezentant și un profesionist în acest domeniu.

De aceea vin cu acest apel către cei de care depinde la momentul actual viitorul fotbalului din Republica Moldova – sa aplece urechea, să deschidă mintea și să voteze, să aleagă și să promoveze pe cel care a reprezentat destoinic Republica Moldova, fotbalul din Republica Moldova la toate competițiile internaționale pe parcursul a mai multor ani, să voteze deci pentru Radu Rebeja.

Dacă acest lucru nu se va întîmpla, atunci ne vom scufunda și mai puternic în această mocirlă a indiferenței, în această mocirlă care a cuprins ca niște tentacule Republica Moldova, inclusiv și fotbalul nostru.

Și mai fac un apel către cei care încearcă să vina pe ușa din spate în fotbalul moldovenesc – să se retragă cu demnitate din această cursă pe care încearcă să o fraudeze. Pentru că sunt sigur nu se va termina aici aceste alegeri și nici viața noastră nu se termină aici, dar ar mai trebui să mai așteptăm zeci și zeci de ani ca fotbalul să se ridice la un nivel cel puțin continental, nu mai vorbesc de cel mondial.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile