Cele mai incendiare neveste / prietene ale fotbaliștilor din Moldova.

By iulie 22, 2020august 20th, 2020One Comment

Sezonul estival cu temperaturi ridicate, piscinele deschise și vremea minunată sunt factorii care permit unei doamne sau domnișoare să-și pună în evidență toată frumusețea!

Fotbaliștii moldoveni nu sunt lipsiți de atenția din partea reprezentantelor genului feminin. În acest articol, vom scoate la lumina zilei unele aspecte asupra vieții personale a unor fotbaliști autohtoni și vă vom prezenta soțiile sau prietenele acestora. De fapt, nimic nu poate fi ascuns în țara noastră mică, unde fiecare știe totul despre ceilalți. Prin urmare, subliniem faptul că fotografiile au fost preluate din rețelele sociale și sunt accesibile și  publice tuturor.

Deci, cine sunt aceste fete minunate care fac bărbații să-și întoarcă privirile după ele?

?Elena, soția unuia dintre liderii echipei din Suruceni “Sfântul Gheorghe”, Alexandru Suvorov. Anterior, bruneta arzătoare s-a ocupat profesional cu dansurile și a făcut parte din show-baletul „Teodor”, iar acum, împreună cu soțul ei, educă o fiică.

? Veronica, iubita unui alt fotbalist din aceeași echipă, Eugen Slivca. Cuplul este împreună de ceva vreme, dar relația nu a fost încă legalizată oficial. Se cunoaște că fata atrăgătoare lucrează în domeniul aviației.

? Alexandrina, soția apărătorului din “Petrocub” Hîncești, Maxim Potîrniche. Frumoasa blondă este originară din Belarus, unde din 2013 până în 2014 fundașul moldovean a jucat pentru “Belshina” Bobruisk. Nu este greu de ghicit că cuplul s-a cunoscut în Belarus. Apoi Maxim s-a întors în patria sa, dar deja împreună cu Alexandrina, care lucrează ca stilist. Cuplul crește o fiică.

? Arina, logodnica mijlocașului echipei noastre naționale și a celei azere “Sabakh”, Eugeniu Cociuc. La fel ca și a doua jumătate a lui Eugen Slivca, această fată fermecătoare nu se teme să zboare, având experiență de însoțitoare de bord. Foarte curând, Arina și Eugen se vor căsători.

?Vladalina, logodnica mijlocașului din Hîncești “Petrocub”, Ilie Damașcan. Acest cuplu se căsătorește și el în curând. Nu demult, fotbalistul a cerut-o de soție pe iubita sa, care a răspuns „da”.

? Maria, soția căpitanului „Șerif” de la Tiraspol și apărătorului echipei naționale a Moldovei, Veaceslav Posmac. Maria are legătură directă cu fotbalul, fiind arbitru lateral. Neobișnuit și original în același timp. Nu-i așa?

?  Doina, soția mijlocașului “Milsami” Orhei și a echipei naționale, Alexandru Antoniuc. Frumoasa soție reușește nu numai să crească două fiice, ci și să aibă grijă de ea însăși pentru a arăta excelent în orice situație.

? Tatiana, soția mijlocașului “Petrocub” din Hîncești și a echipei principale a țării, Andrei Cojocari. Cuplul este căsătorit de mai bine de 10 ani și crește o fiică, Emilia. Tatiana atrage priviri cu frumusețea sa și rămâne fidelă soțului ei.

Am putea să continuăm lista femeilor atractive asociate jucătorilor noștri, dar ne vom opri aici. Cei care nu au fost incluși în acest articol nu ar trebui să se supere, pentru că este foarte dificil să urmărești pe toată lumea. Mai mult ca atât, multe fete au conturi închise pe rețelele sociale, iar pe altele noi nu le cunoaștem. Dacă am uitat să menționăm pe cineva, vă rugăm să scrieți în comentarii. Vă vom fi recunoscători.

 

Subscribe
Notify of
guest
1 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Hacklink panel
1 year ago

Nice article inspiring thanks. Hello Administ . Hacklink , Hacklink panel , Hacklink al Hacklink panel