PersonalitățiȘtiriPersonalitățiȘtiri

În Belarus a avut loc un seminar pentru instructorii cursurilor de antrenori UEFA condus de Ghenadie Scurtul

By noiembrie 1, 2020noiembrie 6th, 2020Niciun comentariu

Asociația „Federația Bielorusă de Fotbal” a organizat deja al doilea seminar pentru instructorii AFBF. Acesta a avut loc în perioada 27-28 octombrie 2020, la baza centrului tehnic AFBF sub îndrumarea instructorului UEFA, membru al grupului JIRA, Ghenadie Scurtul. La seminar au participat 18 instructori implicați în cursurile de antrenori UEFA de categoriile „C”, „B”, „A” și „PRO”.

Seminarul a avut loc sub forma unor ore teoretice interactive în sala de clasă și sesiuni practice de antrenament pe terenul de fotbal. Subiectul principal al seminarului a fost metodologia procesului de instruire bazat pe realitate. Participanții la seminar au discutat, de asemenea, despre alte aspecte de actualitate ale formării de antrenori, precum și despre formele moderne de organizare și desfășurare a sesiunilor de formare în cadrul programului de cursuri de antrenori UEFA.

Una dintre prioritățile Convenției de Antrenori UEFA 2020 este formarea și dezvoltarea profesională a instructorilor pentru cursurile de antrenori UEFA.

Sursa: abff.by

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile