ImportanteȘtiriImportanteȘtiri

„Jocul echipei „Karabakh” se datorează lui Matic”. Acesta este nimeni altcineva decât fratele fotbalistului de la Manchester United

By august 25, 2020Niciun comentariu

Se pare că am descoperit ceva nou despre rivalul lui “Sheriff”.

„Sheriff” își va continua mâine performanța în Liga Campionilor. La Baku, “luptătorii” croatului Zekic se vor întâlni cu vechea lor cunoștință “Karabakh” din Azerbaidjan. De două ori campionii Azerbaidjanului în Liga Campionilor au câștigat față de cel mai bun club din Moldova.
Pentru „Sheriff”, „Karabakh” este ca un inamic, pe care echipa îl cunoaște foarte bine. Cu toate acestea, în tabăra adversarului au loc careva schimbări.

Scor.md a vorbit despre acestea cu Ramil Adigezalov. Ramil este un agent, originar din Azerbaidjan, care locuiește în Moldova, dar cunoaște mai bine piața locală de fotbal decât noi.

– Ce înseamnă astăzi „Karabakh”?

Dacă de explicat în cuvinte mai simple și mai personale.- “Karabakh” este un favorit clar pentru mine. Aceștia au efectuat o selecție serioasă care s-a soldat cu succes (după părerea mea). Emil Balayev este un portar foarte puternic. Echipa l-a obținut ca agent gratuit, ceea ce este foarte profitabil. Apropo, au semnat cu el contract după ce nu au mai putut să-l închirieze repetat pe Begovic, pentru că “Milano” nu i-a permis. De asemenea, clubul a reușit să întărească centrul terenului cu Uros Matic, un fotbalist foarte puternic. Acesta este fratele mai mic al lui Nemanja Matic din Manchester United. Așadar, nu numai în „Sheriff” există rude ale jucătorilor vedete (fratele mai mic al lui Zvonimir Boban – Gabriel – joacă la Tiraspol).

Урош Матич – главная ударная сила «Карабаха»

În locul eternului căpitan Rashad Sadygov, care și-a încheiat cariera, a fost cumpărat din Portugalia un foarte interesant fundaș central columbian, Kevin Medina. Prin urmare, probabil un mic duel columbian va avea loc pe teren, pentru că „Sheriff” are de asemenea doi columbieni în componența sa.

– Ne amintim că în meciurile anterioare cu „Sheriff” jocul celor din “Karabakh” s-a bazat pe controlul mingii. Fotbaliștii rapizi jucau în față, puteau decide în mod individual orice moment. Cum se joacă acum?

– Ei și acum încă încearcă să domine prin controlul mingii. Donald Guerrier este foarte activ pe flancul stâng. Maksim Medvedev din dreapta nu este atât de activ. Deși ambii au deja 30+. Guerrier este un apărător extrem. În etapa anterioară de calificare a marcat două goluri împotriva lui “Sileks”.

Antrenorul preferă combinația de 4-1-4-1.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile