ImportantePersonalitățiRecenteȘtiriRecenteImportantePersonalitățiȘtiri

(VIDEO) #VremSchimbari. Ediția nr. 5. Sergiu Chirilov: “Fotbalul moldovenesc este într-un impas”

By decembrie 21, 2020decembrie 23rd, 2020Niciun comentariu

▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️ Sergiu Chirilov, fost fotbalist al clubului “Zimbru” Chișinău și al echipei naționale a Moldovei, nu poate rămâne indiferent la problemele fotbalului nostru. Fostul atacant, care a jucat la “Rapid” București și “Charleroi” din Belgia în timpul carierei sale, a devenit oaspetele următorului număr al proiectului #VremSchimbari de pe www.scor.md. În opinia sa, starea din fotbalul moldovenesc este deprimantă, dovadă fiind performanța cluburilor în competițiile europene și a echipei naționale în calificarea la Campionatul Mondial sau European. El consideră că este necesar să se restabilească valorile și tradițiile pierdute în ultimii 15 ani cât mai curând posibil, iar acest lucru se poate întâmpla numai dacă actuala conducere a federației va pleca.

Fostul antrenor al naționale de tineret din Moldova, sub a cărui conducere fotbaliștii noștri au învins senzațional echipa Germaniei (1:0), a răspuns la următoarele întrebări:

1). Cum apreciați situația din fotbalul moldovenesc?

2).  Care sunt aspectele pozitive din fotbalul nostru?

3).  Care sunt aspectele negative?

4).  Ce trebuie să se întâmple ca să fie oprită căderea fotbalului?

5).  Care sunt cele 3 aspecte pe care trebuie să le avem în vedere pentru a îmbunătăți lucrurile din fotbalul moldovenesc?

6).  Cum ați descrie activitățile Federației de Fotbal?

7).  Sunteți de acord că, dacă federația nu va fi condusă de alte persoane, riscăm să pierdem câteva generații de jucători?

8).  Adresarea către membrii afiliați care vor vota la Congres.

Va urma…

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile