ImportanteRecenteReportajeȘtiriImportanteȘtiri

(Video) Filmări cu drona, muzica pătrunzătoare și conversațiile jucătorilor de fotbal. Imagini de la antrenamentul echipei naționale a Moldovei înainte de zborul și meciul din Italia

By octombrie 6, 2020octombrie 7th, 2020Niciun comentariu

Naționala Moldovei a ținut o sesiune de antrenament aseară, înainte de a zbura în Italia. Sesiunea de antrenament a avut loc la baza de antrenament pentru echipele naționale din Vadul lui Vodă.

Doar 14 jucători au participat la sesiunea de antrenament, care a durat o oră și jumătate. Restul, potrivit fmf.md, urmează să se alăture echipei în Florența. Acolo, pe 7 octombrie, Moldova va juca un meci amical împotriva Italiei.

Ulterior, a fost prezentat un videoclip de la sesiunea de antrenament. Antrenorul Engin Firat apare primul în videoclip, videoclipul în sine fiind însoțit de muzică pătrunzătoare (epică). De asemenea, în videoclipul de două minute, puteți vedea filmări preluate de o dronă, care deschid o vedere nu numai a bazei echipelor naționale (și a procesului de antrenament), ci și a stațiunii din Vadul lui Vodă.

Dacă ascultați secvența audio, puteți auzi fragmente din frazele rostite. De exemplu, pe fundal puteți auzi adesea instrucțiunile lui Serghei Cleșcenco:
– Atenție la calitate. Trei atingeri, pasă, trei atingeri, pasă.

La sfârșitul sesiunii de antrenament, același Cleșcenco le cere jucătorilor să ducă poarta la locul său:
– Băieți, luați poarta și puneți-o la loc, vă rog!

Îl puteți auzi adesea și pe apărătorul de la Sheriff, Veaceslav Posmac:
– Jăca, spatele, Jăca! (se pare că se adresează lui Eugeniu Cociuc).

Iar după unul dintre episoade, când Cociuc a transmis o pasă incomodă (min. 1,39 în videoclip), același Posmac a reacționat disperat:
– Jăcaaaa!

Terminând alergarea înainte de a părăsi terenul, Engin Firat va spune:
– Comme on, boys! (Haide, băieți)

La finalul antrenamentului, jucătorii părăsesc terenul. Într-un grup de jucători se văd Cojocari, Platica, Racu și Armaș (analizând după videoclip, căpitanul echipei naționale duce plasa cu mingi). Băieții sunt în dispoziție bună, iar unul dintre jucători, imitând un interviu, spune:- Astăzi a fost cel mai bun antrenament (zâmbește). Îmi place foarte mult tactica.

Într-un alt grup, apar Graur și Carp. Se aud pe fundal următoarele cuvinte:
– Febra stelelor…

Prima zi de antrenament înaintea meciului cu Italia

Ieri a avut loc primul antrenament al tricolorilor de la Centrul de Pregătire din Vadul lui Vodă. Acesta a durat 1,5 ore, iar la ședința tehnică au participat doar 14 jucători, restul urmând să se alăture echipei direct în Italia. 🇲🇩⚽Astăzi dimineață, Naționala a zburat spre Florența, oraș care va găzdui pe 7 octombrie meciul amical cu Italia.

Publicată de Federația Moldovenească de Fotbal pe Marţi, 6 octombrie 2020
Video postat pe rețelele de socializare

Zilele următoare vor fi intense pentru echipa națională a Moldovei, care va disputa trei meciuri simultan până pe 14 octombrie.

7 octombrie: Italia – Moldova. Florenţa. Meci amical

11 octombrie: Grecia – Moldova. Atena. Liga Națiunilor

14 octombrie. Moldova – Slovenia. Chișinău. Liga Națiunilor

Ролик с эпичной музыкой
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile