ImportanteRecenteȘtiriRecenteImportanteȘtiri

Un nou scandal în fotbalul feminin

By noiembrie 23, 2020Niciun comentariu

«21 noiembrie, 2020 Etapa VII din Capionatul Moldovei la Fotbal Feminin și Liga Națională WU 16 (juniori) Grupa B a avut loc meciul dintre FC «Lia» si CS «Noroc», la ora 11.00 pe terenul din Cimișlia

Meciul s-a jucat doar o repriză, din cauza că în a doua repriza antrenorul Ruslan Plopa a scos în teren doar 6 jucătoare, cu motivul ca celelalte sunt accidentate și nu pot continua meciul. Adica 7 jucătoare au rămas în vestiar. În prima repriză scorul era 5-0 în favoarea celor de la CS «Noroc». Atunci când au plecat la pauza în vestiar, toate jucatoarele erau apte de meci. De frică să nu piarda cumva la scor mai mare, el a decis să nu continuă partida.

Cum acest om poate fi responsabil de organizarea Campionatului și Competițiilor la fotbal feminin din cadru FMF, dacă nu este în stare sa iși oranizeze o echipă cu 11 jucătoare?

Despre care Campionat vorbim sau despre noucreată Liga Profesională? Unde s-a mai văzut ca la juniori să nu avem jucatoare și să ieșim la meci în 6?

Personal am mers la acest meci ca să vad care este nivelul de joc acolo. Аm înțeles că sunt numai vorbe și iarăși suntem mințiți!

Sa vedeți cu câtă mila se uitau jucătoarele rămase în vestiar pe geam… Cum e posibil așa?

 Va atasez raportul de la meci ca să vă dați seamă unde trebuie de bătut alarma!

Meciul dat a fost condus de un singur arbitru.

6.8 Meciurile din cadrul Diviziei Naționale, Ligii Naționale WU-16, Ligii Naționale WU-13 sunt conduse de arbitri delegați de Comitetul a Arbitrii a FMF. (REGULAMENTUL CAMPIONATULUI R. MOLDOVA LA FOTBAL FEMININ EDIŢIA 2020-2021)

Această categorie de vârstă este formată din 4 ani și noi nu reușim sa aducem în teren 11 jucătoare. Este rezultatul pe care FMF și-l dorește?

1.2 Campionatul Moldovei la fotbal feminin între senioare, junioare şi copii, ediția 2020-2021 se va desfășura pe următoarele categorii de vârstă:

-Liga Națională ”WU-16”:au dreptul să participe jucătoare cu anii de naștere: 2005, 2006, 2007 (se admite legitimarea a maxim 5 jucătoare cu a.n. 2004, cu prezența în teren în cadrul unui meci a maxim 3 jucătoare cu a.n. 2004); (REGULAMENTUL CAMPIONATULUI R. MOLDOVA LA FOTBAL FEMININ EDIŢIA 2020-2021)».

Mihai Moisei, manager al Clubului Sportiv de Fotbal «Noroc».

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile