ImportanteRecenteȘtiriRecenteImportanteȘtiri

Un nou eșec al echipei naționale a Moldovei. Înfrângerea în meciul cu Kosovo

By noiembrie 19, 2020noiembrie 20th, 2020Niciun comentariu

Echipa națională și-a încheiat fără glorie performanța în Liga Națiunilor. În meciul final al grupei C, echipa noastră a pierdut în deplasare cu Kosovo cu un scor de 0:1. Fundașul italian de la “Roma”, Lirim Castrati, a marcat golul decisiv în minutul 31 al întâlnirii. Dacă e să analizăm jocul, atunci putem observa că adversarul nu era chiar într-atât de puternic și nu a arătat nimic ieșit din comun.

Menționăm că jucătorii noștri nu au stat în apărare și au mers în atac, dar chiar și așa nu a existat niciun semn al unui joc bine organizat. Atacurile au fost împărțite în episoade. Toate ocaziile periculoase la poarta adversarului au fost create după faze fixe, cu excepția episodului loviturii cu capul din partea lui Ion Nicolaescu.

Cineva ar putea spune că înfrângerea este minimă și nu ar trebui să facem o tragedie din asta, dar rezultatul vorbește de la sine. Moldova a pierdut al cincilea meci consecutiv în Liga Națiunilor și a terminat campania pe ultimul loc în grupă, cu doar un punct în activ.

Ce motive pentru eșec va găsi de această dată antrenorul Engin Firat? În opinia sa, de data aceasta ce sau cine a împiedicat echipa noastră să obțină un rezultat pozitiv în meciul împotriva Kosovo? Problemele de personal? Arbitrii?  Greșelile individuale ale jucătorilor de fotbal? Poate ghinionul? Ne întrebăm când va începe să vorbească despre vina lui?

Există vreo speranță? Desigur, există, doar că înfrângerile sunt deja la ordinea zilei, iar victoriile se transformă într-o sărbătoare, deoarece sunt obținute extrem de rar.

poză – www.fmf.md

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile