ImportanteRecenteȘtiriRecenteImportantePersonalitățiȘtiri

Tot ce e secret iese până la urmă la iveală. O eventuală întrunire a Comitetului executiv FMF

By decembrie 1, 2020Niciun comentariu

După cum a devenit cunoscut portalului nostru, ieri Federația Moldovenească de Fotbal a ținut în modul său obișnuit – în deplin secret – o ședință a Comitetului Executiv. Încă o dată, conducerea federației, pentru a evita discuțiile și posibilitatea de expunere în timpul ședinței, și-a ales varianta inventată – întrunirea prin e-mail! În loc să organizeze o întâlnire cu 20 de membri ai Comitetului executiv în conformitate cu toate normele sau prin programul conferinței ZOOM, așa cum se petrece în întreaga lume, oamenilor li s-au trimis documente prin e-mail și li s-a cerut să răspundă – DA sau NU!


Problema principală abordată în cadrul ședinței a fost tema privind excluderea a 12 membri afiliați. Repetăm, excluderea a 12 persoane care aveau dreptul de a vota la alegerile președintelui federației! Nu a existat niciodată o excludere atât de masivă în istoria FMF! Pentru a face acest lucru, a fost creată o comisie specială, formată exclusiv din angajați ai sediului central al federației, care nu au dat niciunui dintre acești 12 membri șansa de a prezenta argumente și de a-și păstra locul în asociația de fotbal!

Au existat propuneri din partea unor membri ai Comitetului executiv de a introduce un moratoriu asupra excluderii membrilor înainte de Congresul din ianuarie, dar, aparent, teama conducerii FMF de a nu fi susținută la Congres este atât de mare, încât opinia publică și consecințele deciziei luate nu contează pentru ei.

Apare o întrebare care se cere adresată președintelui Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, care a insistat asupra creării acestei comisii, și secretarului general, Nicolae Cebotari, care a sunat membrii Comitetului executiv cu o cerere convingătoare de a vota anume în favoare punctului cu excluderea:

Aceasta este misiunea voastră în funcțiile pe care le ocupați?

Ați făcut oare tot posibilul pentru a ajuta cluburile și școlile de fotbal din Republica Moldova?

La urma urmei, adunarea generală a FMF își va exprima opinia cu privire la această decizie administrativ-volitivă și va aprecia munca conducerii FMF!

Între timp, cluburile și școlile noastre de copii se luptă să treacă peste momentul dificil în care s-au pomenit, iar echipa noastră națională continuă să cadă în clasamentul FIFA, neavând nici o victorie în ultimele 16 meciuri!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile