ImportantePersonalitățiImportantePersonalitățiȘtiri

“Sfîntul Gheorghe” a pierdut cu demnitate (VIDEO)

By septembrie 17, 2020Niciun comentariu

“Sfîntul Gheorghe” Suruceni și-a încheiat parcursul în turul al doilea preliminar din Europa League. Vicecampioana Moldovei a pierdut la Chișinău la limită cu 0:1 în fața echipei “Partizan” Belgrad.

Remarcăm faptul că niciuna dintre echipe nu a reușit să înscrie în timpul regulamentar, iar singurul gol a fost marcat în minutul 105 al jocului de către Bibras Natcho, care a realizat un penalty.

Totul ar fi în regulă, dar s-a atribuit această lovitură nefericită de 11 metri … Arbitrul estonian Jüri Frischer a văzut un fault dubios din partea fundașului „sfinților” Serghei Svinarenco. Poate arbitrul nu a simpatizat din start echipa noastră sau poate s-a răzbunat din cauza că nu a avut noroc cu vreo fată din Moldova? Sau poate are o vedere perfectă? … Dar nu este deloc impresionant faptul cum a decis el soarta meciului.

Fără îndoială, această victorie nu a adus absolut nicio bucurie clubului sârb, al cărui buget este de zeci de ori mai mare decât venitul echipei “Sfîntul Gheorghe”.

Într-un cuvânt, clubul din Suruceni nu a meritat o astfel de soartă din partea arbitrilor străini, cărora pur și simplu nu le pasă de fotbalul nostru.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile