ImportanteȘtiri

S-o începem! Vine scor.md

By august 20, 2020august 25th, 20208 Comments

În fotbalul din Moldova s-a cam obișnuit în ultimii ani să se taie panglici. Scor.md își lansează site-ul printr-un procedeu simblic – tăierea panglicii (vezi imaginea).

 

 

Am recurs la acest gest intenționat: prin el sperăm că această tradiție din fotbalul moldovenesc să ia sfârșit. Noi suntem de părerea că, în ultimii ani, în activitatățile din fotbalul moldovenesc, prioritate au avut protocoalele formale, în spatele cărora se ascunde (de obicei) un gol imens.

Salutare tuturor!

Scor.md își lansează site-ul. În sfârșit!

Cu siguranță există încă multe lucruri despre care nu știm. Suntem conștienți de faptul că vom greși de un milion de ori și ne dăm seama că suntem departe de cei mai buni în ceea ce facem. Dar noi, ca oricare suporter, suntem foarte preocupați de starea fotbalului moldovenesc. Tocmai de aceea suntem aici.

Ne dorim să dezvoltăm fotbalul. Și credem că dezvoltarea vine doar atunci când comunitatea fotbalistică este conștientă de starea reală a lucrurilor. Iar pentru ca acest fapt să se petreacă, trebuie să vorbim despre probleme, să nu tacem, trebuie să cerem socoteală de la autoritățile fotbalistice și să vorbim atunci când lucrurile nu merg bine.

Cineva ar zice că asta s-ar numi opoziție. Fie.

Dacă se vor produce lucrurile corecte în fotbalul moldovenesc, atunci vom vorbi despre ele. Însă dacă comunității de fotbal i se va priva dreptul la adevăr (fiecare are adevărul său), atunci nu vom ezita să punctăm acest lucru.

Considerăm că dacă cineva are dreptul moral de a vorbi despre fotbalul moldovenesc doar în tonuri pozitive, chiar și atunci când este loc de tristețe, atunci noi avem dreptul moral de a vorbi despre fotbalul moldovenesc așa cum este el de fapt. Ne vom bucura sincer pentru „Sheriff”, „Petrocub” sau… „Codru” în competițiile europene și vom reacționa furios la acțiunile de fraudă din fotbalul nostru.

De asemenea noi:

  • Suntem deschiși comunității de fotbal: față de veterani, fotbaliști, antrenori, oficiali.

  • Suntem deschiși pentru orice discuții și subiecte.

  • Feedback-ul nostru cu privire la oricare dintre mesajele Dvs. este doar o chestiune de timp. Dacă ne veți scrie un mesaj, vă vom răspunde cu siguranță.

În același timp, voi:

  • Ne puteți scrie (oricând).

  • Ne poți spune despre problemele voastre.

  • Ne puteți povesti despre succesele voastre.

  • Ne puteți relata despre oamenii de care toată lumea a uitat (poate că ei sunt eroii adevărați).

Iata adresa noastră de e-mail – Scor@scor.md

Suntem într-adevăr copleșiți de emoții și de aceea concluzionăm:

E cel mai ușor să tai panglici. Noi avem altă misiune.

 

Rămâneți alături de noi!

Subscribe
Notify of
guest
8 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile