PersonalitățiȘtiriPersonalitățiȘtiri

Reprezentanții raionului Ialoveni îl susțin pe Radu Rebeja la alegerile prezidențiale FMF (VIDEO)

By ianuarie 20, 2021ianuarie 26th, 2021Niciun comentariu

Mai sunt trei zile până la următorul congres al FMF, la care va fi ales președintele Federației Moldovenești de Fotbal. Candidatul la președinție, Radu Rebeja, primește în continuare sprijin din diferite părți ale țării. De această dată, fostul căpitan al echipei naționale a Moldovei este susținut de reprezentanții regiunii Ialoveni.

Anatolie Chicerman. Veteranul fotbalului, Primarul satului Pojareni.
“Eu sunt Anatolie Chicerman, susțin fotbalul. Avem nevoie de fotbal calitativ, avem nevoie de un președinte profesionist, avem nevoie de dezvoltare a tineretului în condiții mai bune și antrenamente calitative. Personal eu îl susțin pe Radu Rebeja, pentru că este un fotbalist profesionist și merită funcția de președinte al Federației Moldovenești de Fotbal.”

Elev de la “Smart Milești”.
“Fotbalul esre un sport foarte practicat în Republica Moldova. Din aceste motive noi trebuie să avem un președinte care trebuie să ne dee multă încredere și noi să dezvoltăm fotbalul în Republica Moldova.”

Ermurachi Mihail. Profesor de educație fizică, fotbalist.
“În fotbal avem nevoie de schimbări. Avem nevoie de specialiști care să facă schimbări spre binele și viitorul copiilor noștri.”

Bibeica Marcel. Primarul Comunei Gangura, fotbalist.
“Bună ziua. Eu mă numesc Marcel Bobeica, sunt primar de Gangura, raionul Ialoveni. Toată viața mea am jucat fotbal amator, cunosc ce înseamnă fotbalul. Datorie mie, de când am devenit primar și echipa din localitate s-a dezvoltat. Dar vreau să spun că fotbalul din Republica Moldova a cunoscut o etapă de dezvoltare anume când dnl Rebeja era internațional și căpitan al Republicii Moldova. De aceea eu în calitate de primar sunt ferm convins că numai dnl. Rebeja poate schimba ceva în fotbalul moldovenesc și îl susțin pe dnl. Rebeja în funcția de președinte al Federației de Fotbal al Republicii Moldova.

Nicolai Panu. Veteran al fotbalul.
“Suntem puntru un fotbal curat, profesionist, cu perspectivă și rezultate bune.”

Vitalie Sula. Antrenor FC Smart Ialoveni.
“Fotbalul este ceea ce ne place, copiii sunt viitorul nostru. Haideți să-i ajutăm împreună, împreună să creștem o generație de succes.”

Vremea Alexandru. Fotbalist profesional.
“Cred ca fotbalul are nevoie de o schimbare, schimbarea începe de la noi și cu toții știm că dacă se fac schimbări, lucrurile se pot îmbunătăți.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile