PersonalitățiȘtiriRecenteImportantePersonalitățiȘtiri

Proteste în fața Federației Moldovenești Fotbal. Deputatul Radu Rebeja insistă că ar fi trebuit să fie admis la alegerile FMF în calitate de candidat

By ianuarie 22, 2021ianuarie 26th, 2021Niciun comentariu

Deputatul Radu Rebeja nu poate pretinde la funcția de președinte FMF. Comitetul Executiv al Federației de Fotbal i-a respins candidatura, lăsând astfel un singur candidat – Leonid Oleinicenco, actualul șef al FMF. În acest sens, la federație a fost desfășurată o acțiune de protest.

Printre susținătorii candidaturii lui Radu Rebeja s-a numărat și antrenorul echipei de copii “Ștefan cel Mare”, Gabriel Arhireu.

“Ținând cont că eu voi fi cel care îl susține pe Radu Rebeja, m-au exclus ca să nu aibă probleme matematice pe parcurs. Echipa mea mereu ieșea cu icoana lui Ștefan cel Mare. Măi băieți, nu vă „jucați” cu Ștefan cel Mare”, a spus Arhireu.

După un protest de două ore, s-a pronunțat și Radu Rebeja, ai cărui susținători au continuat mitingul în apropierea președinției.

“Vom merge la președinție, vom ruga atenția dnei președinte la problema fotbalului în Moldova. Dumneaei trebuie să cunoască adevărul”, a spus Rebeja.

Federația Moldovenească de Fotbal a declarat că toată lumea are dreptul să protesteze, dar nu va veni cu comentarii. La rândul său, Radu Rebeja a spus că a intentat un proces pentru înregistrarea ilegală a lui Leonid Oleinicenco.

“Deja am facut-o, ieri am atacat-o și într-adevăr voi merge până la sfârșit din motiv că am o responsabilitate față de fotbal”, a spus Rebeja.

Astăzi, 22 ianuarie, în sala Futsal-Arena FMF, au loc alegerile pentru președintele Federației de Fotbal din Moldova, unde singurul candidat este Leonid Oleinicenco.

Источник: protv.md.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile