RecenteȘtiri

Petru Ojog: Vrem și vom încerca să facem imposibilul

By septembrie 1, 2020Niciun comentariu

“Sfîntul Gheorghe” va juca împotriva echipei sârbe “Partizan” în runda a doua de calificare a Ligii Europa. Petru Ojog, președintele FC “Sfîntul Gheorghe”, a relatat pentru scor.md despre modul în care tabăra sfinților tratează rezultatele extragerii, care este starea de spirit a echipei.

Sunteți mulțumit de rezultatul tragerii la sorți sau ați așteptat un alt adversar?

„Nu are importanță dacă suntem mulțumiți sau nu, contează cum ne pregătim pentru acest joc. Consider că nu este nevoie să ne fie frică, vom încerca să jucăm fotbal și să facem tot ce putem pe teren. Cu un astfel de joc este șansa să surprindem din nou. “

Ce știți despre adversarul vostru?

„Știu doar că este o echipă foarte puternică dintr-un campionat puternic. Costul clubului, conform statisticilor, îl depășește pe al nostru de 10 ori, dar vom încerca să facem tot posibilul și să dăm o lovitură bună (transfermarkt raportează costul “Partizan” la 40 de milioane de euro, în timp ce costul “Sfîntul Gheorghe” este de 4 milioane).”

Cum este starea de spirit în echipă?

“Starea de spirit din echipă este foarte bună, ca după victorie, dar în același timp suntem cu toții concentrați pe fotbal, vrem și vom încerca să facem imposibilul.”

Reamintim că jocul dintre “Sfîntul Gheorghe” Suruceni și “Partizan” Belgrad va avea loc pe 17 septembrie la Chișinău.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile