InsiderRecenteRecenteImportanteInsiderȘtiriReportaje

Patru participanți la cazul referitor la trucarea meciurilor au fost trecuți sub arest la domiciliu

By decembrie 28, 2020decembrie 31st, 2020Niciun comentariu

După cum a devenit cunsocut portalului nostru, măsura preventivă a fost modificată pentru patru participanți în cazul organizării meciurilor trucate în Moldova. Alexandru Novac, Sergiu Cotorobai, Denis Calinkov și Iurie Osipenco au fost transferați în arest la domiciliu din celulele centrului de detenție ale Centrului Național Anticorupție.

La începutul acestei luni, s-a anunțat că a fost inițiat un dosar penal pe seama manipulării rezultatelor competițiilor sportive. Oamenii legii au efectuat percheziții în apartamentele suspecților, în urma cărora au fost confiscate telefoane mobile, computere și bani.

Serviciul de presă al Centrului Național Anticorupție a oferit informații anterioare că suma pariurilor pe meciuri se situa între 10 și 20 de mii de euro. Potrivit anchetei, au fost convenite cel puțin 20 astfel de meciuri.

În timpul operațiunii, 4 suspecți au fost arestați. În total, în acest caz sunt implicate 11 persoane, dintre care 5 sunt angajate în 10 cluburi ale Diviziei Naționale. Dacă vina acestora va fi recunoscută, aceștia vor primi o amendă de până la 5.000 de unități convenționale, interzicerea activităților în fotbalul moldovenesc sau închisoare de la 2 la 6 ani.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile