PersonalitățiȘtiriPersonalitățiȘtiri

Onopco: „Vreau să-l sprijin pe Radu Rebeja și echipa sa la alegerile prezidențiale FMF. Ei vor aduce doar plus-valoare fotbalului moldovenesc” (VIDEO)

By ianuarie 19, 2021ianuarie 21st, 2021Niciun comentariu

De trei ori campionul rus, Victor Onopco, l-a susținut pe candidatul la președinția FMF – Radu Rebeja. Antrenorul rus care a jucat la “Șahtior” Donețk, “Dynamo” Kiev, “Spartak” Moscova, “Real Oviedo” și “Rayo Vallecano” din Spania, este încrezător că Rebeja și echipa sa vor aduce doar beneficii fotbalului moldovenesc dacă vor câștiga  alegerile.

„Dragi fani și susținători ai fotbalului moldovenesc și toți cei care nu sunt indiferenți de soarta acestuia. Aș dori să-l sprijin pe Radu Rebeja și echipa sa, împreună cu foștii fotbaliști precum Serghei Dadu, Adrian Sosnovschi și alții, la alegerile prezidențiale ale Federației Moldovenești Fotbal.

Îi cunosc bine pe băieții ăștia. Am jucat și am luptat împreună pe terenul de fotbal. Această echipă va aduce multe beneficii fotbalului moldovenesc în dezvoltarea atât a fotbalului pentru copii, cât și a fotbalului în general. Mult noroc tuturor, vă mulțumesc și toate cele bune”, a spus Onopco.

Până de curând, Victor Onopco a lucrat ca antrenor la CSKA, unde a avtivat din 2009.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile