ImportantePersonalități

Dacă am avea așa jucători în echipă: Viorel Frunză a câștigat trofeul principal pentru veteranii „Ventspils” (40+)

By septembrie 8, 2020Niciun comentariu

Da, Viorel este încă pe linia de plutire.

Fostul atacant al echipei naționale a Moldovei și actualul antrenor principal la „Ventspils” este o extravaganță în Letonia.

Aparent aceasta (extravaganța) a început odată cu intrarea în următoarea rundă a Ligii Europa (când au câștigat față de “Dinamo-Auto”).

Acum, după cum remarcă site-ul clubului leton, echipa veterană a FC “Ventspils” (40+) a mers la Aizpute pentru a obține Cupa Kurzeme. A mers și l-a obținut!

ФКВ a demonstrat un fotbal de atac minunat, deși și în apărare totul a fost la nivel. În trei jocuri, galben-albaștrii nu au permis nici un gol din partea adversarilor, în timp ce ei înșiși nu au marcat mai puțin de trei goluri. Echipa din Saldus a pierdut cu 0:3 și să zică mulțumesc că doar cu atât a pierdut, și nu mai mult.

Maeștrii noștri au trimis cinci mari salutări echipei Liepaja (5:0); iar gazdelor – 6 (6:0). În general, furtuna atacantă în culori galben-albastre a făcut impresie, lucru deloc surprinzător. Galben-albaștrii și-au întărit componența în mod vizibil, în special, au invitat legionari interesanți … (se pare că vorbim anume despre Viorel Frunză).

În Aizpute a avut loc un fotbal frumos, iar premiul principal a fost câștigat de acești meșteri ai celui mai bun joc din lume: Igor Sondor, Andrey Silaev, Vladimir Bondarenko, German Rostov, Vladimir Gudev, Oleg Yurchenko, Viorel Frunză, Evgeny Vulkanov, Nikolai Dyakin și Alexey Soleichuk.

Viorel Frunză a jucat 37 de meciuri pentru naționala Moldovei, în care a marcat 7 goluri. La nivel de club, a jucat la “Zimbru”, “Vaslui”, “Ceahlăul”, “Spartak” din Nalchik, “Dacia” și multe alte echipe.

Întotdeauna este plăcut să vorbim despre succesele conaționalilor noștri!

Pagina de facebook FC “Ventspils”

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile