ȘtiriPersonalitățiȘtiri

“Milsami” s-a despărțit de cinci fotbaliști

By ianuarie 12, 2021ianuarie 13th, 2021Niciun comentariu

“Milsami” a început pregătirile pentru a doua jumătate a sezonului. Subalternii lui Serghei Dubrovin se antrenează la Chișinău.

În pauză, “Milsami” s-a despărțit de cinci jucători – Fiodor Andriuhin, Andrei Rusnac, Dumitru Reniță, Oleg Martin, precum și Amit Guluzade.

Sarcina echipei este de a deveni unul dintre câștigători. Acum “Milsami” se află pe locul patru în clasament, la două puncte în spatele „Sfîntului Gheorghe”, care se află pe poziția a treia.

“Toată lumea a dus dorul de a bate mingea, am fost surprins de dorința cu care au început să se antreneze jucătorii. Asta, de obicei, se întâmplă după o pauză.

Nu aș spune că plecarea jucătorilor este una tragică. După sosirea noilor jucători, va fi nevoie de timp pentru a consolida echipa.

Trebuie să luptăm pentru a ajunge în competiția europeană. Cred că “Sfîntul Gheorghe” va lupta pentru locul 3″, a declarat antrenorul principal Serghei Dubrovin.

În perioada pregătitoare, “Milsami” intenționează să joace șase meciuri amicale. Primul este stabilit pentru 23 ianuarie.

Sursa: Publika.md.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile