ImportanteRecenteȘtiriRecenteImportanteȘtiri

Echipa lui Radu Rebeja a desfășurat o acțiune de protest

By ianuarie 21, 2021ianuarie 25th, 2021Niciun comentariu

Susținătorii lui Radu Rebeja s-au întâlnit în fața Federației Moldovenești de Fotbal în această dimineață și au susținut un protest pașnic. În total, s-au adunat peste 40 de persoane, printre care erau și oamenii care au scris istoria fotbalului nostru și au adus bucurie fanilor cu performanțele lor pentru echipa națională: Radu Rebeja, Ivan Testemițanu, Serghei Kirilov, Serghei Dadu, Andrian Sosnovschi. De asemenea, au venit să-l susțină pe fostul căpitan al echipei naționale a Moldovei și personalități precum: antrenorul de copii și președintele clubului “Ștefan cel Mare”, Gabriel Archireu, fostul selecționer al diferitelor echipe naționale feminine, Alina Stețenco, șeful echipei de hochei “Platina”, Serghei Ciobanu, fostul președinte al “Olimpia Bălți”; Serghei Chiseleov și veteranii conflictului transnistrean.

Oamenii și-au exprimat deschis indignarea față de situația actuală din fotbalul moldovenesc în timpul ședinței Comitetului executiv FMF. Nimeni nu a ieșit la protestatari. Conducătorii federației s-au împrăștiat prin birourile sale și i-au urmărit pe protestatari de pe locurile lor calde.

De fapt, aceștia ar trebui să se uite în ochii celor care doresc schimbări în fotbalul moldovenesc și cărora nu le este teamă să își exprime în mod deschis poziția. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că, după această demonstrație, activiștii ar putea fi supuși presiunii din partea federației. Recunoaștem că acest lucru este exact cazul federației: cei care nu sunt cu noi, sunt împotriva noastră. Experiența arată că celor incomozi repede li se “închide oxigenul”.

Mai mult, oamenii care doreau alegeri corecte au mers la clădirea președinției, a parlamentului și a procuraturii generale.

În concluzie, reamintim că Radu Rebeja este susținut de majoritatea membrilor afiliați, care, sub presiuni, au fost obligați să predea înaintările actualului președinte.

În spatele lui Radu Rebeja se află un număr imens de oameni celebri care îl susțin, atât în ​​Moldova, cât și în străinătate. Acest lucru este confirmat de mesajele video înregistrate de Gabi Balint, Helmut Duckadam, Bogdan Stelea, Valery Gazzaev, Leonid Sluțki și Viktor Onopko. Este greu de crezut că acești oameni ar fi putut fi forțați să-și exprime sprijinul pentru singurul candidat demn la următoarele alegeri.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile