ImportantePersonalitățiȘtiri

Ion Jardan este unul dintre invitații la emisiunea SHOW 9OU. Pentru ce sumă ar fi gata acesta să renunțe la fotbal?

By septembrie 15, 2020Niciun comentariu

Fotbalistul echipei naționale a Moldovei și al clubului “Petrocub” Hîncești – Ion Jardan – a fost unul dintre invitații programului de divertisment SHOW 9OU de pe Agro TV.

Prezentatorul emisiunii a menționat că, potrivit www.transfermarkt.com, costul transferului fundașului este de 275.000 de euro. La această declarație, Jardan a spus în glumă că este gata să termine cu fotbalul dacă i se va plăti jumătate din suma indicată.

În plus, fotbalistul în vârstă de 30 de ani a explicat de ce jucătorii echipei naționale a Moldovei nu sunt foarte bine pregătiți fizic: „Unii dintre jucători joacă în campionatul intern. Nivelul Diviziei Naționale este mai scăzut decât în ​​alte țări europene. Când vine vorba de meciuri internaționale, ne confruntăm cu un nivel diferit de pregătire și viteze diferite. Din această cauză, oboseala ne găsește mai repede: la minutul 60, 70 sau 80. În opinia mea subiectivă, din cauza faptului că campionatul intern nu are o viteză și un ritm ridicate, obosim mai repede atunci când jucăm la un nivel mai înalt ”, a declarat Jardan.

Dintre persoanele intervievate pe stradă, doar doi l-au recunoscut pe Ion Jardan drept fotbalist. Unul dintre ei este antrenorul clubului sportiv pentru copii „Buiucani”, Oleg Șoimu.

De asemenea, fundașul a încercat fără succes să cânte la mai multe instrumente muzicale.

SHOW 9OW – Episodul 2 (13.09.2020)

Invitați: Victoria Roșca și Ana Antir, Ion Jardan, Gigi Tabarcea

Publicată de SHOW 9OW pe Duminică, 13 septembrie 2020
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile