ImportanteRecenteȘtiriȘtiri

(Video) Grecia a învins Moldova în Liga Națiunilor. Am avut o eliminare și aproape nicio șansă

By octombrie 11, 2020octombrie 14th, 2020Niciun comentariu

Moldova a disputat astăzi al treilea meci din Liga Națiunilor. Jucătorii lui Engin Firat s-au opus echipei naționale a Greciei și au pierdut cu un scor de 0:2.

În min. 45, din naționala Moldovei a fost eliminat Veaceslav Posmac, pentru că a atins cămașa adversarului. Toate acestea s-au întâmplat în zona noastră de penalizare. Drept urmare, arbitrul din Olanda nu numai că a atribuit un penalty pentru poarta noastră, dar și l-a eliminat pe Posmac. Pe parcursul celei de-a doua reprize, Moldova a jucat în minoritate. Și asta în ciuda faptului că echipa noastră aproape că nu a creat șanse la porțile grecilor și a jucat „fără minge”. Procentul de deținere a mingii din partea Greciei a fost de 78% față de 22 ale Moldovei.

În a doua repriză, gazdele au mai marcat un gol și au adus scorul la 2:0.

Cu toate acestea, la finalul jocului, echipa noastră a avut un moment. Însă lovitura de pedeapsă acordată lui Vlahadimos nu a fost valorificată. Nicolae Milinceanu nu a marcat.

Drept urmare, jocul slab al echipei noastre, în care ne așteptam să se joace strict „în apărare” și să se încerce prinderea adversarul într-un contraatac, a eșuat.

Greșelile individuale, implementarea slabă a planului de joc și confuzia din ochii jucătorilor noștri (mai ales după meciul pierdut cu Italia) au fost factorii cheie ai acestui rezultat prost.

Meciul a fost transmis în direct la Prime TV.

Grecia – Moldova 2:0

Goluri: Bakasetas, 45 – 1:0, Mantalos, 50 – 2:0

Grecia: Vlahadimos, Hatzidiakos (Rota, 68), Svarnas, Tsavelas, Yannoulis, Kurbelis (Buhalakis, 83), Zeka, Limnios (Pelkas, 76), Bakasetas, Mantalos (Fortunis, 68), Pavlis (Funtas, 83).

Antrenor principal – John van Shipp

Moldova: Namașco, Reabciuk, Mudrac, Armaș, Posmac, Ioniță (Racu, 76), Cociuc, Kaimakov (Epureanu, 46), Nicolaescu (Milinceanu, 58), Platica, Raţă (Marandici, 65).

Antrenor principal – Engin Firat

Arbitru: Dennis Higler (Olanda)

Atena. Stadionul Spyros Luis

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile