ȘtiriȘtiri

Ghenadie Olexici: „Radu Rebeja este un lider absolut și un profesionist” (VIDEO)

By ianuarie 19, 2021ianuarie 21st, 2021Niciun comentariu

Fostul fundaș de la echipa națională și de la “Zimbru” Chișinău, Ghenadie Olexici, nu a rămas indiferent față de evenimentele care au loc în fotbalul nostru. Locuind acum în Odessa, fondatorul clubului de copii și juniori “Sporting” a înregistrat un videoclip în sprijinul candidatului la președinția FMF, Radu Rebeja.

“Îmi exprim sprijinul pentru candidatul la președinția Federației Moldovenești de Fotbal, Radu Rebeja. Mi-aș dori să fie aleasă o strategie potrivită pentru dezvoltarea fotbalului în Moldova, echipa națională să se ridice în clasament, programul pentru dezvoltarea fotbalului de copii și juniori din Moldova să dea roade, să crească generații puternice.

Pentru aceasta, trebuie construită o infrastructură de fotbal potrivită. Toată gospodăria de fotbal ar trebui să fie condusă de un fotbalist care a uzat nu o singură pereche de ghete. Radu Rebeja are o vastă experiență în dezvoltarea fotbalului pentru copii și juniori. El este un lider absolut și un profesionist. Îl susțin pe Radu Rebeja!”

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile