ȘtiriȘtiri

Gabi Balint: „Echipa lui Radu Rebeja are experiența necesară” (VIDEO)

By ianuarie 18, 2021ianuarie 19th, 2021Niciun comentariu

Gabi Balint s-a alăturat oamenilor celebri care îl susțin pe Radu Rebeja în lupta sa pentru președinția FMF. Autoritatea mentorului român nu a fost niciodată pusă la îndoială. În perioada 2010-2011, când acesta era la conducerea echipei naționale a Moldovei, specialistul a reușit să-i facă pe mii de fani să-l îndrăgească datorită carismei, deschiderii și experienței sale. Când s-a mai auzit ca fanii să scandeze numele antrenorului principal al echipei naționale pe stadionul Zimbru? Balint a fost cel care a primit ovația. Ca reamintire, acest lucru s-a întâmplat la 11 octombrie 2011, după victoria cu 4-0 asupra San Marino în calificarea la UEFA EURO 2012. Acesta a fost ultimul meci de acasă pentru Balint în funcția sa.

Acum celebrul antrenor și expert român a exprimat cuvinte de sprijin pentru echipa lui Radu Rebeja.

„În primul rând aș dori să vă urez un călduros La mulți ani, să vă doresc multă sănătate, împliniri, bucurii tuturor cetățenilor Republicii Moldova și mai ales iubitorilor de fotbalul din această țară. Dacă cum vă aduceți aminte, acum câțiva ani am fost selecționerul echipei naționale a Moldovei, post care pe mine m-a onorat foarte mult.

Din păcate, în ultimii ani, fotbalul moldovenesc e într-un continuu regres: ocupă un loc rușinos în acest moment în clasamentul FIFA, iar ultimele vești sunt îngrijorătoare. Aud de meciuri trucate, de dosare penale, lucruri care practic îmbolnăvesc acest sport, care știu că e foarte iubit în Republica Moldova.

Dar totuși există și o veste bună. Am aflat cu mare plăcere că foștii mei colaboratori de la echipa națională Radu Rebeja, Ivan Testemițanu, Andrian Bogdan și alții au format o echipă, o echipă care vrea binele fotbalului moldovenesc. O echipă care vrea să se implice în progresul fotbalului moldovenesc. O echipă care vrea să candideze la următoarele alegeri ale Federației Moldovenești de Fotbal care bat la ușă. Eu nu pot decât să declar că sunt alături de ei. Îi susțin din tot sufletul, pentru că știu că sunt oameni care pot să facă treabă, sunt oameni care au experiență în fotbal. Le urez mult succes și să ducă la bun sfârșit toate proiectele pe care și le propun! Baftă, băieți!”

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile