ȘtiriȘtiri

Bogdan Stelea: “Radu Rebeja este o persoană dedicată” (VIDEO)

By ianuarie 21, 2021ianuarie 25th, 2021Niciun comentariu

Bogdan Stelea nu are nevoie de nicio prezentare. Totuși, pentru cei care nu știu sau au uitat, reamintim că acesta este unul dintre cei mai buni portari din istoria fotbalului românesc. În calitate de jucător, a jucat pentru cluburi bucureștene celebre precum “Dinamo”, “Steaua” și “Rapid” și a petrecut, de asemenea, 7 ani în Salamanca spaniolă. Stelea a jucat 91 de meciuri pentru naționala României. A luat parte la cinci turnee internaționale majore – Cupa Mondială din 1990 din Italia, Cupa Mondială din 1994 din SUA, Campionatul European din 1996 din Anglia, Cupa Mondială din 1998 din Franța și Campionatul European din 2000. Impresionant!

La fel ca mulți alți oameni cu aceeași idee, Bogdan a luat partea candidatului la președinția Federației Moldovenești Fotbal, Radu Rebeja.

“Eu ca prieten, ca fost sportiv și actual ca antrenor, mi se pare că Radu este un om foarte dedicat, care încearcă să dea tot ce are mai bun în momentul în care e implicat într-un proiect.
Acestea fiind spuse, vreau să subliniez încă o dată că sunt alături de el și de echipa lui. Și în cazul în care are nevoie de absolut orice și crede că-l pot ajuta – sunt aici.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile