ȘtiriȘtiri

Apelul lui Radu Rebeja către comunitatea fotbalistică din Moldova (VIDEO)

By ianuarie 20, 2021ianuarie 21st, 2021Niciun comentariu

Candidatul la președinția Federației de Fotbal, Radu Rebeja, a făcut o venit cu un apel îndrăzneț către comunitatea de fotbal din țara noastră.

“Stimați amatori ai fotbalului!

Dragi prieteni!

Federația Moldovenească de Fotbal continuă procesul de fraudare a alegerilor organelor de conducere, care vor avea loc la Congresul din 22 ianuarie!

Are loc o campanie din partea federației plină de intimidări asupra membrilor afiliați și folosirea abuzivă a resursei administrative.

Are loc excluderea membrilor neloiali actualei conduceri, blocarea participării mele în calitate de candidat la aceste alegeri, dar și inactivitatea organelor de drept privind dosarele legate de meciurile trucate, în care sunt vizate persoane din conducerea FMF!

Reieșind din toate cele menționate mai sus, dar și în urma tuturor adresărilor din partea persoanelor care împărtășesc aceleași îngrijorări referitor la degradarea fotbalului în Moldova, invităm la o acțiune pașnică de apărare a drepturilor societății fotbalistice și stoparea fărădelegii din partea federației de fotbal!

Toți cei care nu sunt indiferenți de istoria și viitorul fotbalului moldovenesc – vă așteptăm mâine, 21 ianuarie, în fața sediului central al FMF, respectând toate regulile anti-covid. După aceea ne vom deplasa la Procuratura Generală.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile